top of page

Trouwen tussen de aardbeien

Bijgewerkt op: 25 jan. 2023

Voordat ik Marit en Bas had gesproken had ik een beetje mijn twijfels of hun bruiloft wel bij mij zou passen. Trouwen in een partytent op het bedrijventerrein van Bas zijn ouders. Klinkt niet heel sfeervol toch?

Gelukkig veranderde dat gevoel direct nadat we ons eerste kennismakingsgesprek hadden. Naast dat er meteen een klik was, was ik ook meteen weg van hun plannen... ik zal je laten zien waarom!


14 oktober 2022. De dag begint bij de ouders van Marit, waar ik in een warm bad vol lieve mensen terecht kom. De voorbereidingen zijn al in volle gang en ik pik nog net de finishing touch van Marit mee die haar jurk aan doet. Bas staat ondertussen te trappelen om zijn Marit voor het eerst te zien en de zenuwen spatten er van af!

Onder toeziend oog van vrienden en familie zien Marit en Bas elkaar voor het eerst. En wat zijn ze lief en mooi!!

Momentje samen.

Na de first look gaan rijden we richting een mooi natuurgebied. Het weer zit tot nu toe niet echt mee (lees: het regent keihard) maar we geloven buienradar en gokken dat het nog even droog wordt. Gelukkig vinden we een beetje regen helemaal niet erg.

Ceremonie

Na het heerlijke momentje samen in de regen is het tijd om naar de aardbeienkwekerij van Bas zijn ouders te gaan. Daar is namelijk de ceremonie, in de tuin! Bij aankomst moet ik een beetje lachen om mezelf. Want what was i thinking... een partytent? Dit is de aller mooiste tent die ik ooit heb gezien!! De ceremonie, de aankleding, de bloemen... alles is zo mooi en met zoveel aandacht en liefde samengesteld.


Prooost!

Terwijl we genoten van een prachtige ceremonie deed de zon ook eindelijk zijn best om tevoorschijn te komen, en dat lukte! We konden dus lekker naar buiten met alle gasten en genoten van een heerlijke toast, borrel en de leukste stukjes en speeches.

Een momentje samen tussen de aardbeien.

Na het heerlijke avondeten knijpen we er even tussenuit om een kwartiertje door de aardbeienkassen te struinen. Een mooi moment om meteen even de first dance te oefenen!

Vier de liefde.

Wat daarom volgt is een heerlijke avond vol speeches, filmpjes en stukjes. Stuk voor stuk hilarisch, liefdevol en met zoveel aandacht gemaakt. Als kopstuk geven Marit en Bas een geweldige first dance en dat is het startsein voor een heerlijk feest.


Bedankt lieve Marit en Bas, voor een onvergetelijke dag en avond!

37 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page