top of page
PARIJS 2023-43.jpg

Yes, jullie gaan trouwen!

Mag ik met jullie mee op avontuur? Met jullie het leven en de liefde vieren? Misschien net even anders, precies zoals het past bij jullie en hoe jullie zijn. Op het strand, in de duinen, het bos, verre landen of  intiem in de achtertuin. Ik doe niets liever dan een documentaire maken van jullie mooiste dag. En dan niet alleen de 'mooie plaatjes' maar juist de échte  verhalen en momenten. Om voor altijd te koesteren.

JUN Willemijn en Nico-72_websize.jpg
JUN Willemijn en Nico-6_websize.jpg
JUN Willemijn en Nico-63_websize(1).jpg
JUN Willemijn en Nico-35_websize.jpg
JUN Willemijn en Nico-27_websize.jpg
JUN Willemijn en Nico-62_websize.jpg
Marit en Bas-542_websize.jpg
Authentiek, ongedwongen en puur.

Leef in het nu, vier de liefde en geniet. Vergeet mij vooral en ga helemaal op in jullie dag en het moment. Ik ben er voor jullie, voor jullie dierbare vrienden en familie en ik vang de momenten die je later met een traan en een lach meenemen naar de mooiste dag van jullie leven. De blik van je vader wanneer hij jou voor het eerst ziet, een dansje van oma en een schaterlach van je beste vriendin.

Intiem, ongedwongen & authentiek vormen de basis van mijn stijl en persoonlijkheid. Ik maak reportages die gaan over emoties & échte verhalen. Niet over tradities of verplichte nummertjes, maar over onvoorwaardelijke liefde, gemis, onzekerheid, geluk, vrijheid, avontuur.

JUN Rianne en Paul-29(1).jpg
Match made in heaven

Wij zijn een 'match made in heaven' als...

 • ...Jullie op zoek zijn naar échte beelden. Voor mij draait het vastleggen van een bruiloft namelijk om veel meer dan alleen 'mooie plaatjes'. Ik documenteer jullie dag namelijk van A tot Z. De sfeer, emoties en alle dierbare momentjes. 

 • ...Jullie houden van een relaxte en ongedwongen sfeer.

 • ...Veel waarde hechten aan dierbare momentjes tussendoor.

 • ...Jullie niet op zoek zijn naar een 'leverancier' die een draaiboek afwerkt maar een fotograaf die écht onderdeel is van jullie dag.

APR _ Lonneke en Matthijs-9_websize.jpg
APR _ Lonneke en Matthijs-16_websize.jpg
APR _ Lonneke en Matthijs-38_websize.jpg

documentary
of a lifetime

Omdat de duur van jullie bruiloft of elopement niets zegt over hoe bijzonder deze voor jullie is bied ik verschillende pakketten aan vanaf 6 uur. Hoe kort, lang, intiem of uitgebreid jullie dag ook is.. hij verdient het om vastgelegd te worden om voor altijd te koesteren.

 • Vanaf 6 uur fotograferen

 • Minimaal 250 zorgvuldig bewerkte beelden

 • Inclusief luxe mini-album

 • Online gallery om met iedereen
  te delen.

 • Binnen 48 uur na jullie dag een uitgebreide preview

 • Reiskosten €0,35 cent per km
  vanaf Baarn

  Vanaf €1650,- incl. btw

PARIJS 2023-43.jpg
PARIJS 2023-59.jpg
PARIJS 2023-27.jpg
Destination wedding

Gaan jullie trouwen op een bijzondere plek in het buitenland? Met z'n tweetjes tijdens jullie elopement in Parijs of met jullie dierbare op een berg? Mijn reishart maakt als een sprongetje bij de gedachte.

Ik doe niets liever dan met jullie mee op avontuur gaan.

Ik ben ontzettend benieuwd wie jullie zijn en wat jullie dromen en plannen zijn. Ik nodig jullie dan ook graag uit in mijn favoriete koffietentje voor een kop koffie (en online is natuurlijk ook helemaal goed)

PARIJS 2023-85.jpg
Let's meet

Jullie onvergetelijke dag en verhaal door mijn ogen vastleggen, is het mooiste wat ik voor jullie mag doen. Ik leer jullie dan ook graag kennen.. ik ben nieuwsgierig naar jullie dromen, plannen en verwachtingen. En ik vind het belangrijk dat jullie mij kennen.

 

Neem dus gerust contact met mij op om eens te kletsen! 

Ricky & Murielle-543_websize.jpg
Brochure

Denk je jaaa, ik wil graag een kop koffie drinken en kennis maken? 

Stuur me dan eerst even een mailtje met jullie datum en globale plannen. Ik stuur je vervolgens mijn trouwbrochure en dan prikken we een datum om elkaar te ontmoeten! 

Meet my Dreamteam. Femke Dam

Wanneer je geen moment wilt missen en graag twee fotografen op jullie bijzondere dag willen, bel ik Femke. Femke en ik zijn niet alleen dierbare vriendinnen maar we hebben ook heel veel uren samen gewerkt en gereisd. Daarnaast is ze ook nog eens een ontzettend goede fotograaf, lief en geduldig.

We zijn niet voor niets een dreamteam.

PARIJS 2023-55.jpg
SEP Felicia en Robert-7.jpg
SEP Camiela en Remon preview-25_websize.jpg
Camiela en Remon-186_websize.jpg

"Iris is een topfotograaf!
Het was erg prettig dat ze de moeite nam om bij ons thuis kennis te maken en dat ze gelijk veel voorbeelden van albums kon laten zien.

 

We hadden gelijk een fijne klik. Tijdens de bruiloft zorgde Iris voor een hele ontspannen sfeer, waardoor we ons ongedwongen voelden en echt onszelf konden zijn! Ze was onopvallend aanwezig, het is dat ze een camera bij zich had, anders had ze zo een van de gasten kunnen zijn. De foto's hebben ons enorm positief verrast. Iris kenmerkt zich door haar spontane foto's, de waardevolle momenten en emoties die ze goed weet te vangen! Maar ook zijn de foto's prachtig met de natuur en het lichtinval. We hebben ook vanuit onze omgeving heel veel positieve reacties gehad, echt een aanrader!"

Job en Manon

Lonneke en Lloyd - preview-51_websize.jpg

Blog

10 december 2022. Het is koud en mistig als ik naar Zeist rij vanuit Baarn. De perfecte dag voor een sprookjesachtige winterbruiloft in een kasteel. En een mooiere plek dan Kasteel Kerckebosch is er bijna niet. Vandaag is de dag van Marloes en Lloyd en ik sta te trappelen om hun dierbare dag vast te leggen...

Lees verder

bottom of page