top of page

Fijne locatie inspiratie voor een toffe personal branding shoot in de wintermaanden.

In de wintermaanden is buiten shooten onzeker en vaak wat grauw. 

Gelukkig zijn er zoveel opties om ook in de wintermaanden een hele toffe personal branding shoot te doen. Hierbij 3 fijne inspiratie tips voor een toffe personal branding shoot.


Huur een toffe airbnb

In Nederland alleen al zijn zoveel mooie airbnb locaties te vinden waar je de mooiste beelden kunt maken. Het fijne is dat er zoveel keus is. Je kunt gaan voor lekker landelijk en groot of liever eclectisch en knus. Je kunt dus kiezen voor een plek die wat meer karakter heeft en bij jouw persoonlijkheid past. Het fijne aan het huren van een huisje via Airbnb is dat je de tijd hebt om te fotograferen, je hoeft niet na één uur weer klaar te zijn en je spullen te pakken. Daarbij kun je er meteen een nachtje weg van maken of een mini workation. Win-win! Tip: check van te voren wel even of het akkoord is dat er foto’s gemaakt gaan worden die gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Probeer dus goed te omschrijven waar je de beelden voor wilt gebruiken.


Zin in wat inspiratie?

Ik heb een paar pareltjes voor je opgezocht via AirbnbHuur een mooie daglichtstudio

De mooie daglichtstudio’s poppen als paddenstoelen uit de grond tegenwoordig. Super fijn want een mooi ingerichte studio is de perfecte setting voor een personal branding shoot. De meeste daglicht studio zijn neutraal van kleur, lekker licht met verschillende hoekjes om andere settings te creëren. Heb je iets langer de tijd dan kun je er voor kiezen om een aantal props mee te nemen en de ruimte iets persoonlijker te maken.


Zin in wat inspiratie?

Ik heb een paar prachtige daglichtstudio's voor je op een rijtje gezet.Vraag je favoriete koffietentje of restaurant

Heb je weinig budget en wil je graag een combinatie tussen een buiten shoot en binnen shoot? Vraag dan bij jouw favoriete koffietentje of je daar een paar beelden mag maken. Zo ging ik vorige week met Ceder naar Buuf in de serre waar we deze beelden maakte! Maar een fijne strandtent is ook een perfecte optie. Check van te voren even wat een goed moment is om langs te komen en of het toegestaan is om beelden te schieten.


Hierbij een paar fijne plekken ter inspiratie


Zo zie je maar, er zijn zoveel fijne manieren om ook in de wintermaanden een toffe personal branding shoot te laten plaatsvinden! Ben je geïnspireerd geraakt en kan je niet wachten om ook jouw personal brand naar een hoger plan te tillen? Ik help je graag bij het zoeken naar de perfecte setting en een fijne plek voor jou.63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page