top of page

Mijn favoriete boeken rondom money, mindset en ondernemen

Ik hou van groei! Ik kan mezelf dan ook echt vastbijten in het lezen van boeken, podcasts en luisterboeken die gaan over ondernemen, mindset en geld. Ik vertel er regelmatig over in mijn nieuwe Instagram account, speciaal voor fotografen en ondernemers. Ik krijg dan veel dm's met vragen welke boeken ik lees en luister. Dus het werd de hoogste tijd om een lijst te maken met de top 3 tofste boeken die het meeste verschil hebben gemaakt voor mij, in mijn reis als ondernemer en fotograaf.


You are badass at making money - Jen Sincero

Dit boek heeft mijn moneymindset compleet veranderd. Jen Sincero beschrijft met veel humor haar eigen reis op het gebied van moneymindset en daarnaast geeft ze veel praktische tips hoe je zelf de mindshift maakt op het gebied van moneymindset. Nieuwsgierig wat ik geleerd heb uit dit boek? Ik schreef een blog met de drie belangrijkste lessen.

De kracht van kwetsbaarheid - Brene Brown

Een van de mooiste en ontroerendste boeken op het gebied van mindset en kwetsbaarheid. Dit boek helpt me dagelijks om uit mijn comfortzone te stappen en helemaal mezelf te zijn. Het kan niet anders dan dat dit boek je raakt en je aan het denken zet. Niet alleen over hoe je naar jezelf kijkt maar ook hoe je naar andere mensen kijkt, hoe je in het leven staat en hoe je mensen benaderd.