top of page
Simone en Marcello-97_websize.jpg

Academy

Ik help ondernemers bij het najagen van hun dromen, het stellen en behalen van doelen en hun eigen authentieke manier van ondernemen te ontdekken. Dit doe ik door het geven van coachingsessies en coachingstrajecten. Daarnaast geef ik masterclasses, cursussen en schrijf ik blogs over ondernemen, mindset en strategie.

Simone en Marcello-97_websize.jpg

Wat als jij eindelijk de stap durft te nemen om echt aan de slag te gaan met die droom? Dromen die soms zo ver weg lijken dat je ze nauwelijks durft uit te spreken. Dromen als.. je baan opzeggen om volledig als fotograaf aan de slag te gaan, die vette opdracht binnen slepen of een bepaald omzetdoel behalen. Maar wat als je nu wél dat leven kunt leiden waar je zo van droomt?

Als moeder van 3, fotograaf en ondernemer weet ik hoe kostbaar tijd is. Want het combineren van mijn gezinsleven met het ondernemerschap is nog altijd één van mijn grootste uitdagingen. Het wiel zelf opnieuw uitvinden hoeft niet! Ik heb mijn belangrijkste lessen gebundeld in een paar fijne cursussen je die echt verder helpen als fotograaf.

APR LAURA-132_websize.jpg
Portugal april-63.jpg

Een preset is een 'pakket' aan instellingen die je in Adobe Lightroom op een foto kunt toepassen. Denk aan belichting, schaduwen, hooglichten, kleuren, verzadiging, contrast en ga zo maar door. Deze 'voorinstelling' (preset) kun je opslaan in Adobe Lightroom en toepassen op elke foto. Waardoor je eenheid creëert en elke foto dezelfde uitstraling krijgt. Je kunt het ook wel vergelijken met het maken van een brood. Ik geef jouw alle ingrediënten en mix ze voor je tot een mooi deeg en jij hoeft het brood alleen nog maar af te bakken :).

Laat je inspireren door mijn artikelen over fotograferen, mindset, mijn favoriete plekken en favoriete producten. Niets is leuker dan het delen van je passie. Op avontuur gaan, op zoek naar nieuwe inspirerende plekken, het liefst buiten. Daar kan ik uren over praten en schrijven. Evenals fotografie, mindset en ondernemen.

Portugal april-90.jpg
bottom of page