top of page
Dylan en Ro - preview-10_websize.jpg
Wouter en Bodil-257_websize.jpg
Job en Manon - preview-9_websize.jpg
Dylan en Ro - preview-11_websize(1).jpg

For adventurous lovers 

MAG IK MET JULLIE MEE OP AVONTUUR? MET JULLIE HET LEVEN EN DE LIEFDE VIEREN? MISSCHIEN NET EVEN ANDERS, PRECIES ZOALS HET PAST BIJ JULLIE EN HOE JULLIE ZIJN. OP HET STRAND, IN DE DUINEN, HET BOS, VERRE LANDEN OF INTIEM IN DE ACHTERTUIN? MET JULLIE DIERBAARSTE VRIENDEN EN FAMILIE..I’M IN!! 

Job en Manon - preview-16_websize.jpg

I've got your back! 

Leef in het nu, vier de liefde en geniet. Vergeet mij vooral en ga helemaal op in jullie dag en het moment. Ik ben er voor jullie, voor jullie dierbare en ik vang de momenten die je later met een traan en een lach meenemen naar de mooiste dag van jullie leven. De blik van je vader wanneer hij jou voor het eerst ziet, een dansje van oma en een schaterlach van je beste vriendin.

Intiem, laid back & authentiek vormen de basis van mijn stijl en persoonlijkheid. Ik maak reportages die gaan over emoties & échte verhalen. Niet over tradities of verplichte nummertjes, maar over onvoorwaardelijke liefde, gemis, onzekerheid, geluk, vrijheid, avontuur.. 

Match made
in heaven

Wij zijn een 'match made in heaven' als... 
 

  • Jullie van out of the box houden en kiezen voor een bruiloft die helemaal past bij jullie lifestyle.

  • Van een relaxt en ongedwongen sfeertje. 

  • Veel waarde hechten aan dierbare momentjes tussendoor.

  • Gaan trouwen op een unieke en toffe (buiten)locatie. ​

Dylan en Ro - preview-38_websize.jpg
Anneke & Paul - preview-38.jpg

Jullie trouwreportage

Omdat de duur van jullie bruiloft of elopement niets zegt over hoe bijzonder deze voor jullie is bied ik verschillende pakketten aan vanaf 6 uur. Hoe kort, lang, intiem of uitgebreid jullie dag ook is.. hij verdient het namelijk ook om vastgelegd te worden.

Jullie trouwreportage ​
  • vanaf 6 uur fotograferen

  • minimaal 250 zorgvuldig bewerkte beelden

  • Inclusief luxe mini-album

  • Online gallery 

  • Reiskosten €0,35 cent per km vanaf Baarn

Vanaf €1595,- incl. btw 

Let's meet

Jullie onvergetelijke dag en verhaal door mijn ogen vastleggen, is het mooiste wat ik voor jullie mag doen. Ik leer jullie dan ook graag kennen.. ik ben nieuwsgierig naar jullie dromen, plannen en verwachtingen. En ik vind het belangrijk dat jullie mij kennen.

 

Neem dus gerust
contact met mij op om eens te kletsen! 

Ricky & Murielle-543_websize.jpg

Trouwbrochure! 

Denk je jaaa, ik wil graag een kop koffie drinken en kennis maken? 

Stuur me dan eerst even een mailtje met jullie datum en globale plannen. Ik stuur je vervolgens mijn trouwbrochure en dan prikken we een datum op elkaar te ontmoeten! 

Job en Manon - preview-9_websize.jpg
Wouter en Bodil-112_websize.jpg

We zochten iemand die vooral mooie foto’s maakt van de kleine momenten in het leven. Die dat mooie moment ziet tussen oma en kleinkind of die juist dat bemoedigende kusje tussen aanstaand bruidspaar vastlegt. Dat zagen we in de foto’s van Iris van Tricht, ze is meer een documentaire fotograaf van mooie kleine momenten. Dan iemand die je laat poseren. Via instagram zag ik haar werk en vond het heel spannend, maar heb haar toch een bericht gestuurd. In het gesprek hadden we meteen een klik en daarna stuiterde ik rond van enthousiasme. Want volgens mij hadden we de fotograaf die paste bij onze festival bruiloft met al onze familie en geliefden om ons heen gevonden. En dat klopte!


Het resultaat was adembenemend.
Supermooie foto’s van ons als bruidspaar met onze zoon en de lichte bolling van mijn zwangere buik. De ondeugende kinderen die aan het spelen zijn met de paraplu’s in de regen. Onze zoon die een ijsje deelt met zijn vriendje van 2, al dit soort momenten legde zij vast. Zoveel momenten die wij wel en niet mee hebben gekregen, heeft zij gefotografeerd. En elke keer als ik door het album blader zie ik weer nieuwe details of valt me weer iets op.


Zo zo blij met deze keuze,
ik raad Iris van Tricht aan iedereen aan!

Bodil & Wouter

De ervaring van Wouter & Bodil
Trouwbrochure

Een kleine greep uit zoveel mooie momenten

Ik wil graag jouw trouwbrochure ontvangen

Bedankt voor je aanvraag
bottom of page