top of page

Trouwen op camping OER gezellig

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden

Wanneer Rianne en Paul mij vragen of ik hun bruiloft wil vastleggen twijfel ik geen moment. Niet alleen omdat Rianne en Paul zulke lieve, oprechte en warme mensen zijn. Maar ook om dat ik weet wáár ze gaan trouwen. Ze gaan trouwen op een plek waar ik zelf heel graag kom: camping OERgezellig bij Vera & Philippe. Ongedwongen, liefdevol, gezellig en met zoveel aandacht runnen zij hun camping. Werkelijk overal wordt aan gedacht en de sfeer is zo uniek en authentiek. Ik hoefde dus geen seconde te twijfelen of deze bruiloft bij mij zou passen.Rianne en Paul beginnen de dag in hun eigen huisje, naast elkaar. Voor mij als fotograaf heel leuk want ik kan heen en weer lopen tijdens het aankleden en de voorbereiding. Zowel Paul als Rianne worden geholpen door hun families en de kindjes rennen heen en weer tussen de huisjes. Wat een gezellige boel!!

De first look is voor de huisjes. Omringd door al hun vrienden en familie zien Paul en Rianne elkaar voor het eerst in hun prachtige trouwkleding. Wat een mooi moment.Samen lopen we over de camping naar het veldje waar de ceremonie plaatsvindt. Er liggen kleedjes op het gras, er staan banken, een piano en zoveel mooie details en aankleding. Paul wacht bij het 'altaar' met hun dochter en zoon en Rianne wordt door haar vader weggegeven. Ik moet mijn tranen bedwingen maar gelukkig ben ik niet de enige. Niemand houdt het droog. De ceremonie is werkelijk een van de meest bijzondere en persoonlijke ceremonies die ik ooit heb meegemaakt. Met zoveel liefde en aandacht heeft iedereen die aanwezig is zijn eigen rol. Het is een aaneenschakeling van speeches, stukjes, liedjes en lieve woorden.


Na deze prachtige ceremonie is het tijd voor de toast en zoete hapjes uit de tuk tuk van Philipe. Gevolgd door Pinjata slaan met alle vrienden en familie. Een hilarisch moment want de pinjata's zijn de hoofden van Paul en Rianne. De kids smullen ervan en slaan er hevig op los.Na een rustmomentje is het tijd om aan tafel te gaan. Lange gedekte tafels vol met de lekkerste dingen, gemaakt door Vera en Philippe. Pizza's worden versgebakken en even wanen we ons in Italië. De warme zon, de gezelligheid, de heerlijke pizza's en de prachtig gedekte tafels... wat een genot.


Na het eten trekken we ons terug om een fijn moment vast te leggen. Rianne en Paul hebben een gigantisch doek laten maken waarop de trouwkaart is afgebeeld. En ze willen deze samen met hun lieve kindjes kleur geven. Een liefdevol en intiem moment.


Na dit fijne moment is het tijd om gedag te zeggen. Ik ga naar huis met een hart vol liefde en een SD kaart vol dierbare herinneringen.


Bedankt lieve Rianne en Paul (en natuurlijk Vera en Philippe van Oergezellig)


Leveranciers:

Locatie: Camping OERgezellig

Fotografie: Studio Iris van Tricht

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page