top of page
Zelfportret-15.jpg

Mijn favoriete locaties!

Fotoreportages op een bijzondere plek,
met je geliefde, gezin of familie.

Nu is het moment. Om te het leven en de liefde te vieren. En stil te staan bij wat écht belangrijk is. Mag ik met je mee naar de plek waar je op het gelukkigst bent, waar je straalt en helemaal jezelf kunt zijn?

Voor families, gezinnen en geliefde

Het is mijn missie om jou te laten zien hoe mooi, bijzonder en authentiek je bent. Gewoon door jezelf te zijn. Dit doe ik door reportages te maken die gaan over emoties & échte verhalen. Verhalen die gaan over liefde, gemis, plezier, geluk, vrijheid, avontuur.. jouw verhaal.

Dit doe ik op een manier die klanten omschrijven als; authentiek, relaxt en ongedwongen. Precies zoals het moet zijn, zoals het is en zoals het bij jou past. 

Ik fotografeer jullie graag op bijzondere locatie met alle ingrediënten voor een mooie herinnering. Ik heb 5 shoot locaties waar ik graag kom. Waar kindjes kunnen rennen, je vrij kunt bewegen en die het hele jaar door mooi en betoverend zijn. 

Geschikt voor new life shoots, sweet baby shoots
& love shoots & family shoots
MRT | Maaike-7.jpg

 Soester duinen

Het mooiste natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug en zo’n bijzondere plek. De Soester Duinen. Of het nu winter of hartje zomer is, het is hier altijd mooi.

MRT | Maaike-23.jpg
JUL _ Laura-13.jpg

Henschotermeer

Bij het Henschotermeer waan je je even in Canada of Noorwegen want zo uniek is deze plek. Het meer mét het eiland wat de perfecte plek is voor een bijzondere reportage met je gezin, zwangere buik of jullie als stel.

JUL _ Laura-9.jpg
Lenneke - family-35.jpg

Vliegbasis Soesterberg

Op de startbaan tussen de vliegtuigen en straaljagers van vliegbasis Soesterberg. Een stoere en industriële plek die vooral bij jongens favoriet is! En stiekem vind ik dit ook écht zo’n gave plek.

Lenneke - family-60.jpg
Michelle en Kimberly - Family-34.jpg

Het strand

Het mooiste strand van Nederland is het strand van Castricum. Met mega hoge duinen vol hoog gras en prachtige vergezichten. 

Michelle en Kimberly - Family-3.jpg
Nienke - Family-44.jpg

Thuis

Er is geen fijnere plek dan thuis. Daarom kom ik natuurlijk ook graag bij jou thuis. Waar het warm en droog is. Wel zo fijn met een pasgeboren babytje.

*€0,29 cent per km vanaf Baarn

Nienke - Family-4.jpg
bottom of page